13 DE FEBRER, INAUGURACIÓ MONUMENT AL DONANT DE SANG, A CASTELLDEFELS

Imatge de complementEL 13 DE FEBRER DE 2010, A LES 11.3O INAUGURACIÓ DEL MONUMENT HOMENATGE AL DONANT DE SANG, A CASTELLDEFELS, AL PASSEIG MARITIM, DAVANT DEL Nº 100, AL CARRER 13. AL ACTE VAREM ASSISTIR VARIES AUTORITATS, EL ALCALDE EN JOAN SAU, EL REGIDOR DE SERVEIS SOCIALS, EL ARTISTA LOCAL CREADOR DEL MONUMENT, RIVERA, EL SR. DAVID ELVIRA DELEGAT DEL BANC DE SANG I TEIXITS, EL SR. MARC IBARS PRESIDENT DE LA FEDERACIÓ DE DONANTS DE SANG DE CATALUNYA, TOTA LA JUNTA DE DONANTS DE SANG DEL BAIX LLOB, DELEGATS, AMICS DONANTS ANOMINS, PROMOTORS, ETC. TOT AMB UN CAIRE MOLT FESTIU, AMB GRAELLES I TAMBORS, DESPRÉS DELS PARLAMENTS, AQUEST MONUMENT ES EL PRIMER QUE S’INAUGURA DINTRE DELS ACTES DEL “DIA MUNDIAL DEL DONANT DE SANG” QUE ES FARÀ A BARCELONA AQUEST ANY, 14 DE JUNY.

A SOTA EL MONUMENT, HI HA UNA PLACA, AMB UNA POESIA DONADA PEL DONANT ANTONI GARCíA,.

ODA AL DONANT.

SANG BLAVA O VERMELLA

A TOTS ELS CORS BATEGA

NO SURT PAS DE CAP FONT

NOMÉS DEL NOSTRE COS

AMB ALTRUÏSME  I SERENOR

I A TOTHOM LI FA HONOR.(R)

Aquest és el segon monument al Baix Llobregat, esperem tindré més.-