No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Vols participar en un video sobre les entitats de Castelldefels?

Vols participar en un video sobre les entitats de Castelldefels?

Imatge de complement

Com cada any, en el marc de la Festa Major d’Hivern se celebra el tradicional sopar d’entitats com a punt de trobada del món associatiu de la nostra ciutat. Enguany, des de l’Ajuntament, volem afegir un nou element de distinció de la contribució de totes les entitats a la ciutat. Per això, volem fer un vídeo que es podrà veure durant el Sopar i en el què els grans protagonistes seran les associacions. Serà un vídeo especial, ja que tindrà el format d’un lip dub, és a dir, un vídeo musical realitzat per un grup de persones que es mouen al ritme d’una cançó coneguda. Esperem comptar amb la vostra implicació i col·laboració. Per tant, us demanem que tots aquells que vulgueu participar, ens envieu un correu electrònic abans del dia 7 de novembre de 2011 a l’adreça participaciociutadana@castelldefels.org indicant el nom de l’associació i un telèfon.
Si necessiteu qualsevol aclariment o més informació, contacteu amb el Patronat de Comunicació i Imatge de l’Ajuntament de Castelldefels en el telèfon 93 665 11 50, ext.1042.