La Fundació Uszheimer convoca el IV Premi Jordi Solé Tura

La Fundació Uszheimer convoca el IV Premi Jordi Solé Tura

Imatge de complement

La Fundació Uszheimer, la Fundació Pasqual Maragall i la productora Minimal Films, amb la col·laboració de l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC), convoquen aquest any el IV Premi Jordi Solé Tura, convidant les persones interessades en la producció de films perquè puguin donar a conèixer els seus treballs audiovisuals, de ficció o documentals, sobre els diversos aspectes de les malalties del cervell i especialment de les malalties neurodegeneratives.
Poden ser candidates al Premi persones físiques, individualment o en equip, que hagin realitzat treballs sobre la situació d’individus o col·lectius, experiències d’intervenció social i, en general, sobre tots els àmbits relacionats amb la lluita contra aquestes malalties dins de la societat contemporània.