No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

El fresco.La gran apuesta de futuro para el arte

Conferència : “El fresco, la gran apuesta de futuro para el arte”

Conferenciant:          Fancisco Valderrama,  pintor de frescs

26 de novembre de 2013

 El conferenciant va profunditzar en la tècnica de la pintura al fresc i la importància de la calç utilitzada en els últims temps en l’art. Aquesta afirmació sembla  contradictòria quan estem parlant d’una tècnica mil·lenària i d’un material que ha acompanyat l’humanitat al llarg de tota la història.

 Avui en dia s’està treballant a fons en relació a la utilització i l’ús de la calç, per contribuir en la mesura del possible a recuperar part d’aquest patrimoni.

  La conferència va acabar després d’un interessant torn de preguntes en què es van conèixer de primera mà aspectes tècnics relacionats amb el fresc  i la calç gràcies a un ampli repertori de materials aportats pel conferenciant.

 Text: Joan Torné Ahicart