associacions

curs de comunicació digital per a entitats

Dins el pla de formació per a entitats que es desenvolupa des de l’Àrea de Participació Ciutadana, hem programant un curs sobre Eines de comunicació digital per a associacions amb l’objectiu de treballar les diferents aplicacions i xarxes socials i també per a conèixer les tendències de futur i altres estratègies per a la definició de la identitat digital de la vostra associació.

Els continguts que es tractaran, entre d’altres, són els següents:

  • La comunicació 2.0
  • Les xarxes socials. Eines per gestionar diverses xarxes socials
  • Xarxes socials professionals. Altres xarxes. Imatge i vídeo
  • Seguretat i imatge a les xarxes. Propietat dels continguts
  • Construcció de la identitat digital
  • Riscos a les xarxes i usos inadequats

El curs s’estructura en quatre sessions de dues hores i tindrà lloc els dies 18 i 25 de gener i 1 y 8 de febrer, de 18 h a 20 h a la Sala multimèdia de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado ( C/ Bisbe Urquinaona 19-21). Atès les característiques del curs, us suggerim que hi assisteixi la persona encarregada de la comunicació de la vostra entitat.

Igualment, donat l’aforament limitat de la sala (14 ordinadors),  les inscripcions es faran per rigorós ordre d’arribada al correu participacio@castelldefels.org o al telèfon 93 665 11 50 ( ext. 1061/1273) fins el 16 de gener de 2017.