No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Angry birds Cicle de cinema infantil en català de Castelldefels.

Aquest cap de setmana (13 i 14 de maig) es projectarà la pel·lícula Angry birds  dins  la XX edició del Cicle de cinema infantil en català de Castelldefels.

Enguany, el Cicle, organitzat pel Servei Local de Català de Castelldefels i la Federació Coordinadora de les AMPA, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat i amb la col·laboració de Yelmo Cines i de l’Ajuntament de Castelldefels, s’incorpora al CINC, una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l’oferta i el consum de cinema infantil en català.

Aquest Cicle ofereix un film en català al mes destinat al públic més jove de la ciutat. Les entrades per a qualsevol d’aquestes projeccions tenen un preu únic de 4 euros, que s’aplica a tothom sense necessitat de presentar cap tipus de val de descompte.

Us passem material per si en podeu fer difusió (enllaços, documents i imatges).
  • enllaç notícia pàgina web CPNL