Benvinguda

Benvinguda

 

L’ànima de les entitats és la il·lusió de les persones que les integren. Sense aquest capital humà difícilment les entitats podrien tirar endavant iniciatives i propostes perquè defallerien sense un motor que les alimentés.

Però, és també esencial per a la permanència de les agrupacions ciutadanes del nostre municipi que s’apleguen al voltant de l’esport, de l’oci o de la cultura, que els seus membres estiguin en contacte entre elles d’una manera àgil i, al mateix temps, que puguin difondre entre la resta de la ciutadania les seves activitats.

És per això que aquest portal d’entitats vol ser una eina tecnològica valuosa per les associacions cíviques de Castelldefels amb la pretensió, per una banda, de servir d’element cohesionador entre elles i per l’altra d’esdevenir un mitjà de comunicació solvent per donar-se a conèixer.

Quan ens movem a través d’aquest web comprovem la riquesa del teixit associatiu de Castelldefels i comprenem que aquest conforma la veritable raó de ser de la ciutat. Per tant, us animo a utilizar aquesta eina tant a les entitats per donar-vos a conèixer, com als ciutadans per saber què fan les nostres associacions.

 

No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.